Workshops in Neighborhoodschool

Zingen met z’n allen in de school, hoe warm weer! Toch in gesprek of we wat kunnen organiseren voor kinderen en collega’s die hier voor willen gaan?

Meteen de groep in actie gezet. Hoog tempo, denken over autoriteit en wat het voor jou betekent verwerken in verschillende mogelijkheden, spelen eigenlijk, zelf kiezen waarmee. Meest krachtige vond ik dus vandaag dat je op deze manier ervaart hoe kinderen dit beleven. Snel starten, met of zonder plan, is de opdracht wel duidelijk?Vooral hoe je dan leert over jezelf en elkaar als je maar reflecteert. Hoe belangrijk dus: praten over jouw proces, dat van de groep, de verschillen van benaderen, denken, aanpakken. Dan komt leren in beeld! We brainstormen over welke vragen daarbij belangrijk zijn, dat kan ook mét kinderen. Dat past zo mooi bij onze teamontwikkeling!

Hoe kan ik deze sterke ervaring van het zelf ervaren straks gaan gebruiken?

Recommend0 recommendationsPublished in 01: Learning to use one’s mind well

1 reactie op “Workshops in Neighborhoodschool”

  1. sandrabeuving

    Beste Marly,

    Wat een mooie leerervaring heb je gisteren gehad. Je vraag is hoe je dit in Nederland gaat gebruiken. Je geeft zelf in je blog een mooie aanzet… door te praten over jouw proces, door te pratsn over dat van de groep, door te praten over de verschillen van benaderen, denken, aanpakken… Welke ervaring wil je de collega’s in Nederland geven als opstap voor een mooi gesprek met vele vragen….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: