Wij… maar nu nog ik!

Daar is mijn eigen eerste vlog dan eindelijk! Wat vind ik vloggen toch stiekem leuk, heerlijk om op die manier je verhaal kwijt te kunnen.

Eventjes terug naar woensdag op de bijzondere Mission Hill School. Waarbij ik, zoals je dadelijk gaat zien, inzichten heb gekregen wat betreft mijn leervragen over het feedback geven, inspireren, het thematisch werken en absoluut ook andere mooie verwonderingen. Maaarrr.. al snel tijdens het in elkaar zetten van deze vlog merkte ik dat ik nog steeds praat over ‘wij’, ‘ons’ en ‘De Tweede Stroming’. Oeps.. Waar blijf ikzelf in dit verhaal? Wat ga ik veranderen in mijn gedrag en handelen? Een leerproces die iets langer duurt, omdat wij (haha) ook echt in deze vorm naar elkaar praten op de Tweede Stroming. Gelukkig zijn hier een stel hele fijne collega’s waarmee ik hierover in gesprek ben gegaan en ik beloof jullie in mijn volgende vlog eindelijk te vertellen wat IK als persoon heb ervaren, anders naar ga kijken en waar ik (klein) mee ga beginnen. Stay tuned 🙂

Recommend0 recommendationsPublished in 03: Goals apply to all students, 04: Personalization, 08: Commitment to the entire school, 09: A tone of decency and trust, Reis2019, Vlog2019

4 reacties op “Wij… maar nu nog ik!”

 1. “Het is nog niet zoals ze zouden willen, het blijft in ontwikkeling en dat mag ook” spijker op de kop! En geruststellend misschien> dit staat nu bijna letterlijk in jullie schoolplan?. Dank voor het delen van je ervaringen en natuurlijk super nieuwsgierig naar wat het jou persoonlijk doet! Moois op Parker!

 2. Sabine Heijdeman

  Ha Rachel, heel herkenbaar…steeds in de “wij”- vorm praten omdat “wij” dat zo ook doen op de TS. Neemt niet weg dat ik zeker ook heel hebben naar wat deze reis met jou als persoon doet. Gelukkig kan ik je al langer dan vandaag en zie en hoor ik tussen de regels door echt wel jouw visie op onderwijs.
  Onderwijs is altijd in ontwikkeling en dus nooit klaar, verbeteren kan altijd. Zelfs al ben je tevreden.
  Ik kijk uit naar je volgende vlog!
  Veel plezier op Parker!

 3. Die “ik” komt wel joh, daar ben ik van overtuigd!
  Je hebt veel moois kunnen zien, ik weet dat jij daar goede dingen mee gaat doen voor jouw school.
  Respect voor je veerkracht.

 4. Ingrid van Schaik

  Volop in ontwikkeling zijn en blijven. Meenemen van de dingen die je raken en geïnspireerd hebben. Ik ga graag met je op reis door de Tweede Stroming en daarbij in jouw ontwikkeling!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: