6 reacties op “Vlog 21 oktober van Ivonne en Maaike”

 1. Maaike en Ivonne, heerlijk! Jullie hebben het enthousiasme van de kinderen meegenomen naar jullie hotel! Mooi dat jullie ook direct bedacht hebben wat jullie niet meer willen doen. Kunnen jullie ook bedenken wat voor jullie ‘kijken naar het kind’ is. Wat zie ik jullie in de klas dan doen? Veel plezier morgen.

 2. Hettie van der Aa

  Maaike en Ivonne, wat een leuke en leerzame ervaring voor jullie met het bezoeken van al die scholen waar jullie naartoe gaan.
  En dat er misschien wel methodes zijn die jullie in je eigen klas kunnen toepassen!
  Heel veel plezier nog allebei, geniet ervan.

 3. Goed idee meer aandacht te gaan hebben voor het proces (én dat dus ook tot leeronderwerp te maken). Misschien handig om een parallel te trekken met jullie eigen leerproces. Wat maakt dat goed. Wat heb je dan nodig. Wanneer durf je er conclusies aan te verbinden. En uh… weg met de toets, de cijfers….. daar kan ik me natuurlijk van alles bij voorstellen. Wat wordt het alternatief. Hoe krijgen kinderen (en jullie als hun leraren) dan de mogelijkheid om over de kwaliteit van proces en resultaten te getuigen ? Zet ‘m op!

 4. Sabine Heijdeman

  Wat een enthousiasme! Mooi die stralende twinkelendevogen van jullie. Niet het product maar het proces centraal stellen en aandacht geven. Benieuwd hoe jullie dat vorm gaan geven binnen de eigen groep en hopelijk ook binnen de hele school.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: