5 reacties op “Vlog 21 oktober van Inge”

 1. Inge, je filmpje was een beetje lastig te verstaan. Wat ik wel eruit haalde is je zoektocht naar open vragen en eigenaarschap. Mooi om morgen verder op onderzoek te gaan naar deze feedback cultuur. Wat kan jij als directeur doen om de feedback op jullie school te versterken? Veel plezier morgen!

 2. Hoi Inge, lastig hè, het maken van een vlog. Ook vreemd denk ik om jezelf terug te zien en te horen. Maar de dingen die je zegt mogen echt gehoord worden. De indrukken die je hebt opgedaan en wat je ermee op de Sterrebos wil doen. Mooi om dat verder te gaan bekijken op de andere scholen en uit te bouwen tot jouw eigen instrument.

 3. Mooi om die vraagstelling te willen leren!
  Ik doe graag met je mee!
  Maar ik denkd at je al meteen een hele rake opmerking had…
  Hun vraagstelling is niet gestuurd en dit zorgt voor meer eigenaarschap bij de kinderen.
  Benieuwd naar je volgende vlog!

 4. #levedegeluidskwaliteit 😉
  Weet je…
  We zouden binnen SAAM* eens kunnen gaan afspreken dat we elkaar veel meer gaan helpen bij het stellen van de goede vragen. Want potdomme ja dat is ook waar ik steeds weer van onder de indruk ben geweest bij die professionals daar. En dat is een vaardigheid die we gewoon meer op de agenda moeten hebben. De natuurlijke manier waarop professionals en kinderen daar steeds bij de bedoeling / het waarom komen als basis voor die autonomie….

 5. Ha Inge,
  Stoer man een vlog?
  Ik ben blij dat jij ook ziet dat goede gesprekken met kinderen essentieel zijn.
  Groet en nog veel plezier,
  Willeke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: