Begin

Start – begin – commence – go!

Het is zover! Mijn eerste blog. Ik denk dat onze CES groep de langste voorbereiding ooit heeft gehad op dé CES reis naar New York & Boston! Dit alles door onze ‘grote vriend’ corona. Ik ben er bang voor dat we er nog lang niet vanaf zijn maar we houden de moed erin. A.s. woensdag mag ik weer achter de laptop kruipen voor de volgende voorbereidingsbijeenkomst. Lekker handjes opsteken in Teams! Ik moet eerlijk toegeven dat mijn hoofd nog niet helemaal CES minded is door alle maatregelen, die ook nog eens wekelijks wijzigen op dit moment. Maar genoeg daarover, dit alles neemt niet weg dat ik ontzettend hoop dat we in maart 2022 eindelijk die reis kunnen gaan maken. Het lijkt me super tof om alle CES principes in de praktijk te gaan zien. Een kijkje nemen in andere keukens, geeft me vast nieuwe inspiratie om mijn eigen keuken weer eens te pimpen! Dit alles mag ik ook nog eens samen een toffe reisgroep inclusief vriendin en collega Melanie gaan beleven! Kortom, het is een bizarre tijd op dit moment, niemand kan in de toekomst kijken maar mijn pijlen blijven gericht op bestemming nummer 1: NEW YORK 2022! Fingers crossed!

Recommend0 recommendationsPublished in Reis2022, Test

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *