Parker School

Voortgezet onderwijs vandaag. Prachtig om te zien hoe het vervolg is volgens dezelfde principes. Wat een leerhouding en een vermogen van deze leerlingen hun gevoel, ervaringen, gedachten te kunnen delen!

Leerlingen presenteren hun groei aan de hand van hun portfolio’s. Het denken en spreken op hoger denkniveau valt op. We missen wel andersoortig werk dan alleen wiskunde, science. We missen art, dat wel. Zou het voor ons mogelijk zijn iets vergelijkbaars te organiseren? Ik zie voor me dat kinderen kiezen welk werk hun groei laat zien en waar ze trots op zijn.

Ik vind het een goed plan om samen te komen, te verzamelen wat we beleefd hebben, de meerwaarde te ontdekken, het why van toevoegen bespreken en met een team werken naar verbetering. Welke keuze gaan we maken om onze schoolontwikkeling te versterken? Ook hier zal less is more belangrijk voor me zijn. Ik wil namelijk ook vasthouden aan waar we trots op zijn, de gevoelde meerwaarde van vertrouwen, ‘let go of perfection’ en at ease bewaren!

Wat een inspirerende, verrijkende reis!

 

 

 

Recommend0 recommendationsPublished in Geen categorie

2 reacties op “Parker School”

  1. sandrabeuving

    Beste Marly,
    Wat mooi om te lezen en om je te zien stralen. En ja… er is al zoveel moois… dus op weg om daar nog wat moois aan toe te voegen. Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: