Mariska & vloggen

Hier is mijn eerste eigen vlog:

Mariska en vloggen.. Eigenlijk zag ik daar eerst best tegen op. Vooral om mezelf terug te zien op camera. Maar vloggen is fijner dan bloggen, dus moet je keuzes maken. Ik moet zeggen dat ik enthousiast ben geraakt. Wie had dat gedacht?? Het is zo leuk om jullie reacties te lezen en voor mij is het fijn om informatie te delen.

Mission Hill School, dag 3

Mijn timing was gister niet fantastisch tijdens de lesbezoeken. Voor mijn gevoel liep ik telkens achter de feiten aan en had ik bepaalde hoogtepunten in de lessen gemist. Om deze reden ben ik in gesprek gegaan met collega’s, omdat ik nieuwsgierig was wat zij allemaal hadden gezien. Uit dat gesprek kwam naar voren hoe de kinderen in de onderbouw met beren werken. Zij mogen de beren altijd pakken wanneer ze daar behoefte aan hebben.

De doorgaande lijn staat nog niet stevig bij ons op school. Wat zouden wij daar aan kunnen doen, laat ons als collega’s daar eens over nadenken?

Zie mijn vlog:

Recommend0 recommendationsPublished in 08: Commitment to the entire school, Reis2019, Vlog2019

5 reacties op “Mariska & vloggen”

 1. Marion van Rooij

  Goed dat je uit die comfort zone bent gestapt, leuke vlog!
  Een dagje meedraaien in de groep van elkaar of zelfs de groep overnemen, is heel waardevol. Ken je collega’s. Commitment to the entire school. Mooi om daar verder over te brainstormen..

 2. Gerda Eikelboom

  Ben heel benieuwd naar de leerlijn ‘beren’ .. kom je dat met ons in de OB delen?
  Wil vanmiddag graag jouw /jullie vlog-verhaal al met de O&O groep delen.. nog veel plezier en goede vlucht!!

 3. Wat een fijne vlog Mariska. Dat doe je goed!
  Goed ook om na te denken hoe de jongere kinderen de oudere kinderen meer kunnen ontmoeten. Kan je voor jezelf ook helder krijgen waarom je dat meer zou willen doen? Wat denk jij dat er nodig is bij jullie in school om dat voor elkaar te krijgen?
  Deze reis gaat natuurlijk ook over jezelf. Ik ben heel benieuwd wat jij voor jezelf mee neemt naar Nederland. Wat heb je over jezelf en jouw visie op het leren van kinderen geleerd? Veel plezier vandaag!

 4. Edtih Van Montfort

  Mariska hoop volop dat je die mooie inspiratie vasthoudt zeg! Er liggen voor jou prachtige kansen samen met je team! Mooi om te investeren in samenwerking tussen de ‘oudere’ en jongere kinderen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: