20240411 154607

Kleine dingen doen ertoe

In mijn eerste blog schreef ik in mijn elfje ‘kleine dingen doen ertoe’. Daar wil ik nu alvast wat verder op inzoomen. Bij de check-in van de laatste bijeenkomst viel mijn oog op deze kaart (zie de foto).

De vraag luidde hierbij: “Wat ga je daar op reis halen?”

De kaart spreekt voor mij tot de verbeelding dat ik tijdens de reis tijd heb en krijg om mij te kunnen focussen op de kleine dingen en niet bezig hoef te zijn met het algehele deel. Juist even de focus leggen vanuit een ander perspectief en zo hopelijk een nieuwe kijk te krijgen op een situatie. 

Ik ben mega benieuwd naar wat we daar allemaal gaan zien, horen en voelen. Ik kan niet wachten!

Op zoek naar kleine dingen die het verschil maken! 

Recommend0 recommendationsPublished in 02: Less is more, depth over coverage, Reis2024

Deel deze post

4 reacties

  1. De kleine dingen die het verschil maken kijkend door de CES-bril? Ik ben benieuwd naar jouw focus? Waar gaat deze liggen? En wat gaat dat doen met jouw beeld over goed onderwijs en de ‘ideale leraar’? Uit ervaring weet ik dat deze reis veel met je doet. Ik wens je alle wijsheid en een mooie focus. Kan bijna niet wachten op je volgende blog. Veel plezier.

  2. Ik ben enorm nieuwsgierig naar die kleine dingen die jou gaan inspireren, wat je daaruit mee wilt nemen naar jouw eigen handelen en hoe je daar anderen weer in mee kan nemen. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *