Blog 4 1

Intens…

 

Na 10 dagen New York en Boston met al mijn zintuigen onwijs veel gezien, gehoord en gesproken, al hoewel ik soms moeite moest doen om er tussen te komen ha ha. Gelachen, maar ook een traan bij een workshop Essay op Parker.

Vorige week tijdens mijn vrije dagen genoten van de rust, het groen en het sporten om weer te aarden en tot mezelf te komen.

Vol frisse moed begonnen aan een nieuwe werkweek. Werken aan de de basis, maar ook genieten van kunst en cultuur. Vanmiddag een bezoekje gebracht aan de Muzelinck met de groep, een voorstelling met muziek en dans. Heerlijk om die genietende vrolijke ‘koppies’ van de kinderen te zien. 

Chapeau voor al mijn CES collega’s die na intensieve reis en schoolbezoeken mooie inspirerende blogs schreven. Mij lukte het maar moeizaam om af te schakelen na een schoolvisitatie met aansluitende reflectie. Laat staan om dan ook nog een blog te schrijven. 

Mijn collega Karin en ik hebben afsluitend samen een vlog gemaakt. Het moest er snel op, 1 take in Boston (hup de bus in) en één op ons IKC (snel de klas in genoeg te doen na een week afwezigheid). Ben je nieuwsgierig, hierbij de link, met dank aan Karin.

…en ja dat gejaag…oeps… is nog wel een dingetje…

Recommended2 recommendationsPublished in 10 principes, Reis2023

Deel deze post

Eén reactie

  1. Wauw Erna en Karin, helemaal gaaf, dat jullie ons via een vlog meenemen terug naar onze CES reis. En hoe jullie vervolgens weer terug op eigen bodem, daar gevolg aan geven. Mooi, mooi, mooi. Heel veel succes met jullie groepje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *