CES ART 2

Ik zie ik zie wat jij niet ziet…

Vandaag nog een “vrije” dag en een kans om te zien wat je wil en kan zien in deze overweldigende stad. Waar ga je beginnen? Het eerste wat natuurlijk in mij opkomt is MoMa… maar daar moet je op zijn minst één hele dag voor uittrekken. Ik wil vooral ervaren, beleven voelen en ZIEN.

Dus het wordt het natuurhistorisch museum, de Metro, de straten, K-town, hele speciale winkeltjes en, met mijn telefoon in mijn hand, kijkend met een speciale “lens”.

Structuren, texturen en alles wat je ervan kan maken. Het is aan jou als kijker om te zien wat je wilt zien. Dit is wat ik de kinderen ook wil leren. Ontwikkel je eigen verbeeldingskracht, vind inspiratie in alles om je heen en geef jezelf de kans om in vrijheid te ontwikkelen, om te worden wie je wilt zijn.

“It matters not what someone is born, but what they grow to be”.

Recommend0 recommendationsPublished in Reis2024

Deel deze post

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *