Happy People

I can’t wait …

Het heeft flink wat voeten in de aarde gehad, ons geduld is flink op de proef gesteld maar … mei 2023 wordt de maand waarin we met een nieuwe groep SAAM collega’s op avontuur gaan naar Amerika. De tickets en hotels zijn geboekt, de contacten met de scholen die we gaan bezoeken zijn gelegd, alle voorbereidingen met de groep zijn in volle gang, … 
Dit jaar ga ik mee als begeleider van de groep. Natuurlijk ga ik zelf ook van alles zien en ontdekken maar er is dit keer een extra verantwoordelijkheid. Ik merk dat ik deze op momenten best spannend vind maar ook dat mij dit enorm veel energie geeft. Kijkend naar de deelnemers heb ik er alle vertrouwen in dat we er, met elkaar, een week vol inspiratie, nieuwe inzichten, mooie plannen voor thuis en plezier van gaan maken. Kort gezegd: I can’t wait!

Recommend0 recommendationsPublished in Reis2023, Reisblogs

Deel deze post

2 reacties

  1. Kei Minke, nu met die ook wat andere en vervolgens eenzelfde verantwoordelijkheid die kant op.
    Waar jij collega’s gaat stimuleren in het realiseren van diepgang op hun leren. Ben ik super nieuwsgierig naar wat dat aan diepgang van jou verlangt. Welke professionaliteit hiervoor aan de dag te leggen. En hoe komt dat overeen met ook het proces van leiden van een team in je school. en hoe komt dat overeen met wat je ook kinderen gunt. Ofwel > maak diepgang in die congruentie > daar worden we allemaal beter van bij SAAM*.
    Veel plezier. Maak moois. Heb het goed!

  2. 5 jaar geleden, beiden net op het Molenveld, maakten wij samen deze reis. Een mooie reis, waar we meteen samen de verbinding zochten en vonden. Jij snapte daarna ook neteen de keuzes die ik maakte in mijn klas, ook al waren ze niet direct “des Molenvelds”
    Fijn om die ruimte te krijgen!
    Maak moois, Minke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *