IMG 20230510 135456

Hoe was je reis? 

Afgelopen vrijdag sloten wij de reis af bij Parker High School. Dit is een middelbare school waar alles van deze reis samen kwam. Kinderen werden gezien en gehoord. We zijn in gesprek gegaan met ouders, leerlingen en leerkrachten. En in al deze gesprekken kwam terug dat iedereen zichzelf kan en mocht zijn. Ook op leergebied zijn de doelen voor iedereen hetzelfde, de weg ernaar toe is anders. 

En nu is het avontuur helaas voorbij. De meest gestelde vraag tot nu toe: ‘Angela, hoe was het?!’. Ik kan heel goed praten, haha maar hoe leg je dit uit? Hoe breng je over wat je hebt gezien, gevoeld, gedacht? Ook op Parker heb ik veel meer gehaald dan hierboven beschreven, maar hoe beschrijf je dit? 

Mijn reis was: fantastisch, zoveel gezien, geleerd, gevoeld. 

Mijn reis was vermoeiend (ook voor dit energie bommetje), de hele dag aan staan, nadenken, reflecteren, verwerken. 

Mijn reis was gezellig, fijn om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde passie, met andere kritische vragen en met andere blikken/bagage.

En bovenal was de reis meer dan de moeite waard! SAAM* hebben we nagedacht over wat we voor SAAM* willen, wat we voor onze scholen willen en wat we voor de klas willen.

Ik moet het allemaal nog even laten bezinken, dus TIJD is het eerste wat ik mezelf, maar ook de kinderen ga geven! Kom er later nog maar eens op terug😉

Recommended1 recommendationPublished in Reis2023, Reisblogs

Deel deze post

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *