Hoe verbonden kun je zijn?

Samer dan Saam kunnen we niet zijn! Soms raakt iets je zo dat je er geen woorden voor hebt, maar er toch niet over uitgepraat raakt. De dag voor de laatst geplande Ces-bijeenkomst schreef ik mijn laatste blog. Die bijeenkomst ging niet door en 20 september, de maand voor ons vertrek, werd voor ons allen een dag die we nooit meer zullen vergeten.

In de blogs schrijven we voortdurend wat we willen zien en leren in Amerika. Ik denk dat we na afgelopen week kunnen zeggen dat Amerika iets kan leren van ons! Als het gaat om Commitment to the entire school (and beyond) is het heel duidelijk geweest hoe verbonden je als school, stichting en gemeente kunt zijn. Op het moment dat er zo iets ingrijpend gebeurt, is Less echt more! We besteden aandacht aan hetgeen dat er op dat moment toe doet en iedereen is er voor elkaar!

Mijn complimenten voor de manier waarop er met deze verdrietige situatie is omgegaan. Ook de manier waarop de media te woord is gestaan. Alles zo oprecht en integer! Ik ben dankbaar dat ik deel uit mag maken van Saam en mee mag op deze Ces-reis! We zullen elkaar in Amerika ook nodig hebben. I feel commited!

Recommend0 recommendationsPublished in 02: Less is more, depth over coverage, 08: Commitment to the entire school

2 reacties op “Hoe verbonden kun je zijn?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: