Connect G4b4f40952 640

Het eerste puzzelstukje…

Vier jaar geleden heb ik me opgegeven voor deze reis. Toen was ik al erg nieuwsgierig naar onderwijs `Anders`. Ik wil nieuwe dingen ervaren, het ZIEN, VOELEN, HOREN EN RUIKEN! Een tijd later hoorde ik dat ik was uitgenodigd om mee te gaan, maar uiteindelijk kon ik de reis niet voortzetten. Ik wilde ontzettend graag mee en heb mij opnieuw opgegeven. Na twee keer uitgeloot te worden, ben ik op de reservelijst gezet.

Maart 2021, ik werd gebeld of ik mee wilde naar Amerika? Daar hoefde ik niet lang over na ta denken. YES! HERE WE GO! De adrenaline gierde door mijn lijf. Eindelijk, het is zover! Ik ga mijzelf onderdompelen in een bron van informatie. Ik ben hier zo aan toe! Amerika, het beloofde land, het land van The American Dream, het land met zoveel verschillen en overeenkomsten. Hoe kan en mag je daar jezelf zijn? En wat gaat het betekenen voor mij als leerkracht, maar ook als persoon? Wat is waardevol voor ons onderwijs? Kortom, het wordt nog een hele puzzel. Ik kan niet wachten…

Recommend0 recommendationsPublished in Test

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.