Go Pro 1478810 640

GREAT GREATER GREATEST

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden en ik…. IK MAG ER NAAR TOE!!!

Wat ben ik een enorme bofkont. Zo voelt het, nu ik het ongeveer een maand weet, nog steeds! En dat, dat voelt “GREAT”!

Deze studiereis naar New York en Boston is toch wel het summum van een studiereis. In een compleet andere omgeving, los van de dagelijkse beslommeringen, met allemaal mede bofkonten vertrekken we in mei om scholen te bezoeken. Daarbij focussen we ons op de CES-principes. Eerlijk van die CES principes had ik na een jaar bij SAAM* wel wat gehoord, maar nu al, na 2 bijeenkomsten komen ze bij me binnen, heb ik vragen, verwachtingen en beelden. De scholen die we in Amerika gaan bezoeken zijn Essential Schools, die werken volgens deze principes. Dus de vragen, verwachtingen en beelden die ik heb bij de CES principes mag ik daar verder binnen laten komen, in een omgeving die CES ademt. En dat, dat voelt “even GREATER”!

Bij terugkomst hoop ik dan ook terug te kijken op een mooie ervaring en met zoveel meer verwachtingen en beelden dat ik deze om kan zetten in ideeën en kansen voor ons onderwijs, onze kinderen en onze collega’s. En dat, dat voelt “the GREATEST”! 

Recommended3 recommendationsPublished in Reis2024

Deel deze post

Eén reactie

  1. Nou Anke, bofkonten zijn we zeker. Mooi dat de CES principes nu vorm gaan krijgen. Na deze ervaring zul je ze nog beter kunnen plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *