Suitcase 646311 1920 (1)

Een koffer vol…

Na meerdere keren uitgeloot te zijn komt dan begin 2020 het bericht dat ik mee mag naar Amerika! Ik ben ontzettend blij en vind het daarnaast ook best wel spannend.

Al vele jaren hoor ik enthousiaste verhalen van collega’s die de CES reis gemaakt hebben. Ik krijg vaak te horen dat ik ook mee MOET gaan. Het lijkt me een hele leerzame ervaring. De titel van het boek van Rikie van Blijswijk, The Essential Schools in de VS – scholen die je leren wie je bent! Spreekt me enorm aan. Wie ben ik eigenlijk, waar sta ik voor? Ik heb zin om op avontuur te gaan en (opnieuw) te ontdekken wat ik belangrijk vind. Wat gaat dit betekenen voor mij als persoon, als leerkracht en als teamleider?

Het is inmiddels december 2021 en onzeker of onze reis in maart 2022 wel door kan gaan. Maar met GEDULD en OPTIMISME wacht ik af. Er komt vast een moment dat ik mijn koffer kan pakken. Ik ben erg benieuwd wat ik allemaal in die koffer mee terug naar huis neem!    

Recommend0 recommendationsPublished in Reis2022, Test

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *