Back to reality

De eerste twee schoolweken zitten er weer op en ik ben sinds vorig week ook begonnen met de master. Ergens tussendoor kwam het realisatie momentje dat ik ook nog dit jaar naar AMERIKA ga. Terwijl ik me dat bedacht voelde ik zenuwen opkomen. Zenuwen voor het nieuwe, zenuwen voor de reis, zenuwen voor het onbekende, maar ook zenuwen omdat ik nog wat dingen moest doen. Dus nu maar aan het bloggen geslagen om te kijken of me dit ook lukt (fingers crossed). Om eerlijk te zijn vind ik het wel allemaal enorm spannend! Zo ver weg van huis, met “vreemde”, terwijl ik me nog zo’n broekie in het vak voel. Maar soms moet je dingen doen omdat het goed voelt, omdat je weet dat je er een betere leerkracht van wordt.

Zoals op de deur van mijn klas zit geplakt:

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan! 🙂

See you next time guys en for now…. have a great evening!

Recommend0 recommendationsPublished in Geen categorie

3 reacties op “Back to reality”

  1. Hallo Fleur, wat beschrijf je mooi hoe spannend het is om te leren. Voor kinderen is dat soms ook zo. Ze hebben het nog nooit gedaan en willen het toch kunnen. Lukt het jou om, ondanks dat het spannend is, na te denken over je leervragen? Waar wil jij de focus van je reis leggen?

  2. Het is ook spannend, zijn nieuwe dingen (bijna) altijd. Maar “als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg” en dat is niet wat ontwikkeling en leren is. Dat ontwikkelen gun jij jouw kinderen in de klas en nu ook jezelf. En ik mag dat van heel dichtbij mee gaan maken als jouw coach en dat is me een potje gaaf.

    Ik hoop dat het je lukt om de “Pippi” houding vast te houden en al het moois wat leren en ontwikkelen heet tot je kan nemen.
    Dikke knuf van mij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: