4.jpg

Aftellen ………………..

Mijn reis naar Amerika

Over ongeveer 60 dagen loop ik volgens Martijn echt rond in Manhattan.
Het is echt zo, na jaren volgen, lezen en zien over de eerdere Ces reizen ga ik nu toch echt zelf.
Spannend dat is mijn eerste gevoel op dit moment. Op reis met voor mij ( op 1 na) best wel onbekende mensen en de dip waar iedereen het over heeft maakt me onzeker, ik ben een controlefreak en wil alles in eigen handen hebben en controleren en dat kan nu niet want wanneer komt voor mij die dip ?
Kwetsbaar opstellen is ook niet mijn sterkste punt. Ook op het individuele vlak zitten er dus voor mij vele leerpunten in deze reis. Op dit moment thuiszittend met een griep en dus de hele dag tijd om over alles na te denken helpt hier niet aan mee. Ik ga me verdiepen in mijn Engels en de scholen voorbereiden en bekijken.
Mijn gedachten moeten daar naar toe en de rest ?????????? dat zie daar dan wel weer.

Recommend0 recommendationsPublished in Reis2023

Deel deze post

2 reacties

  1. Mooi hoe jij in het diepe springt Karin en schrijft over je kwetsbaarheid en onzekerheden. We gaan er met elkaar een mooie reis van maken en … die welbekende dip … daar slepen we elkaar doorheen. Dat is het voordeel van het feit dat die niet voor iedereen op hetzelfde moment komt in de week 😉

  2. Karin, prachtig dat jij nu op reis mag. En hoop van harte dat je samen met de groep en natuurlijk ook met Erna fikse inspiratie opdoet voor IKC Regenboog. Voor jou…. is dan best interessant om door te pakken op ‘waar moet ik eens wat meer loslaten (>omdat je jezelf als een controlfreak beschrijft)’ in wat ook kleine kinderen in zelfstandigheid kunnen en ‘waar mag ik wel wat meer vastpakken’ in die hoge verwachtingen die je van kinderen hebt / met hen wilt waarmaken. In de mooie verbinding die jij met kinderen en collega’s maakt past het wat meer kwetsbaar worden helemaal prima Karin. De verbondenheid op de bedoeling het beste mogelijk maken voor kinderen (én daarmee voor elkaar!) is er immers. Karin ga genieten en heel precies kijken en luisteren naar wat je leraren daar ziet doen. Je eerste blik voorbij zeg maar, is zo mooi. Alle goeds voor jou. Maak moois!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *