IMG 20230512 235443

Accidentally Lost

Deze blog is om de een of andere manier niet goed geplaatst door mij. 12 mei 8.00 (was de bedoeling 😅

Wanneer je ergens rond wandelt om dingen te zien, wijk je soms per ongeluk af van je oorspronkelijk bedachte route. Je raakt verzeild in iets wat je niet zo had bedacht. Zo zag ik in New York ineens een prachtige Dino in een hotel staan, in Boston heb ik heerlijk op een bankje in de zon gezeten.

Maar niet alleen letterlijk, ook figuurlijk raak je verzeild in dingen die ik anders nooit had gezien. Spreuken op de muur die dingen in mij losmaken, of gesprekjes met kinderen die me laten nadenken over connectie met kinderen en wat ik dan voel.

Ik raak onverwacht verzeild in diepgaande gesprekken met medereizigers die helpen om te begrijpen wat ik hier doe. Mijn doel was helder, maar ik haal hier nog zoveel meer!

Ik raak soms verdwaald in nieuwe ideeën die ik heb/krijg/wil doen. Ook hierin is het de kunst om het less is more principe toe te passen en mezelf tijd te gunnen om dit wat ik allemaal zie en hoor en voel te laten landen, om even rond te wandelen in mijn gedachten, om even verdwaald te raken en daardoor nieuwe inspiratie te vinden en met dat alles de weg naar mijn juiste exit te vinden.

Ik heb meerdere momenten een enorm overweldigend gevoel gekregen van dingen ik hoorde (bijv een koor wat samen zo’n mooie muziek maakte) van dingen die ik zag (spreuken van kinderen voor kinderen)

Gesprekken (met oprechte interesse voor de ander)

En nu? Ik ben per ongeluk even verdwaald in deze blog en wat ik wil delen… Maar ik vertrouw erop dat ik een pad ga volgen wat me weer ergens brengt. I will see what today brings me!

Recommended3 recommendationsPublished in 02: Less is more, depth over coverage, Reis2023, Reisblogs

Deel deze post

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *